Skip to content

Klient beretninger

Klient beretninger

Følgende eksempler på patient forløb er frit skrevet af klienter og offentliggjort efter samtykke.

Diagnoser/tilstande for de enkelte patienter:

 1. Migræneanfald, allergi samt diskus prolaps.

 2. 2. Søvngængeri og hallucinationer

 3. 3. Eksem og Sår på ben som følge af stafylokok infektion
 4. 
4. Hjertebanken og angst som følge af sorg/dødsfald
 5. 
5. Vitiligo og depression

 6. 6. Vaccineskader samt infektioner
 7. 
7. Formodet vaccineskade/vedvarende hoste
 8. 
8. Piskesmæld

 

For udførlige beskrivelser se herunder.

 1. Migræneanfald, allergi samt diskus prolaps.

En historie fra det virkelige liv af Henrik Bergstedt.

Daglig hovedpine, smerte, ubehag, koncentrationsbesvær, manglende energi og 10-15 Panodil om ugen i flere år—er det livet??

Jeg har altid troet på det jeg kunne se og som der var en enkel og fornuftig forklaring på; jeg havde aldrig i min vildeste fantasi troede at jeg skulle prøve ”alternativ” behandling og at det skulle give mig lysten til livet tilbage.

Igennem en lang årrække havde jeg daglige hovedpine anfald der kom som et lyn fra en klar himmel og varede imellem 1 til 12 timer, stærke smerter der gjorde mig sengeliggende og indelukket.

Jeg prøvede at udelukke madvarer, drikkevarer, cigaretter og sove og leve mønstre og vaner, jeg granskede mit liv igennem, håbede at finde årsagen til hvorfor jeg havde det så dårligt.

Jeg havde aldrig skænket Homøopatien en tanke, kendte det ikke og må nok indrømme at da jeg første gang hørte om det tænkte ”sikkert noget hokus pokus pjat”.

Det var min far der introducerede mig for homøopati, han kendte en der kendte en som havde fantastiske historier??

Han, min far, insisterede på at jeg for hans skyld (udover min egen selvfølgelig) skulle give det en chance, min tanke var, hvad kunne det skade, jeg var på det tidspunkt klar til at prøve alt.

Jeg traf aftale med homøopat Flemming Borregaard Olsen, og mødte op med en bragende hovedpine, blev introduceret for hvad det drejede sig om og åbnede derefter op og fortalte en vildtfremmed om mit liv, sygdomme, hændelser, vaner og rutiner, lagde ikke skjul på det mindste men gik i detaljer med alt(havde fået at vide at det var utrolig vigtigt ikke at skjule det mindste hvis der skulle være succes).

Det var mærkeligt men samtidig helt okay – Jeg kunne mærke det var en meget professionel og engageret mand jeg sad over for, jeg følte mig tryg og i godt selskab – Jeg havde lovet mig selv at gå det hele igennem uden skyklapper på og være bundærlig… Hvad kunne det skade!!!

15 hovedpiner senere blev jeg ringet op af Flemming, han havde fundet frem til et stof ”phosphorus” som jeg manglede i min krop/system, det skulle nu testes på mig i lille dosis og så hvis jeg reagerede godt på det skulle dosen øges – Jeg var meget spændt den aften jeg indtog midlet ”Phosphorus”.

”Tænk” 1 pille opløst i vand som opløses i vand igen og indtages oralt kan ændre ens liv og virke i den grad.!

For mig et mirakel, min hovedpine forsvandt fra dag til dag, mit liv startede op på ny for fuld gas, jeg render stadigvæk rundt med et saligt smil på læberne.

Bivirkninger: ja da, nu kan jeg pludselig også tåle katte (havde allergi mod dem førhen), mine rygsmerter efter en dobbelt diskus prolaps er forsvundet, mine Herpes udbrud som jeg led af 5-10 gange om året er mindsket til 1-2 stk.—fantastisk men sandt!!

Nu flere år efter første behandling er der begyndt at tegne sig et mønster, ca. en gang om året har jeg fået en lille pille hvis min hovedpine starter igen, pillen indtages hel, under tungen inden sengetid, den lille pille giver mig livet og lysten tilbage!!

En lille men sand solstråle historie, som jeg står inde for med mit liv!!

Længe leve Homøopati længe leve og TAK

 

 1. Søvngængeri og hallucinationer

Tanya Stenz.

Siden jeg var barn har jeg gået i søvne. VIRKELIG gået i søvne! Flere gange om ugen har jeg suset rundt og vågnet helt udmattet dagen efter. Som barn sagde lægerne til mig, at jeg ville vokse fra det i puberteten, men det skete desværre ikke. Som 29 årig fik jeg endelig en læge, der tog det alvorligt og fik mig indskrevet på Dansk Søvncenter. Her kunne de efter utallige analyser konkludere, at jeg er søvngænger… jo tak! Desværre betyder det, at der ikke i Danmark er nogen behandlingstilbud til mig, så jeg tænkte, at det var tid til at prøve en anden vej. Jeg prøvede først hypnose uden held, men fandt så Flemmings hjemmeside og skrev til ham. Jeg fik svar omgående og bookede en konsultation.

Mit først besøg varede næsten 3 timer og jeg blev bombarderet med spørgsmål, der for mig var helt usammenhængende, men tilsyneladende giver mening for homøopater. Et par dage senere ringede Flemming igen og stillede flere spørgsmål og efter et par dage til fik jeg opkaldet med besked om, at jeg skulle have opium (lidt overraskende…) og jeg ville få det tilsendt. Jeg tror nok, at jeg fik mumlet noget om hvorvidt man bare kunne sende opium rundt i kuverter, men det er selvfølgelig ikke det euforiserende stof som man ellers hører om. Jeg havde forklaret at mine episoder var delt op i to kategorier a) drømme, der fik mig til at går rundt og gøre ting og b) hallucinationer, hvor man ser ting i rummet, som reelt ikke er der. Det sidste var næsten det værste, da det ofte indebar angst og natlige panikanfald når jeg igen og igen så en fremmed person ligge ved siden af mig i sengen. Lige præcis denne hallucination er åbenbart et klassisk symptom, der indikerer behovet for den omtalte opium og var således meget vigtig for Flemmings diagnosticering.

Fire små piller ankom i en kuvert og jeg spiste dem over to dage hvorefter jeg ikke gik i søvne i seks uger – for første gang i mit liv! Det var fuldstændigt fantastisk at sove rigtigt om natten og jeg vågnede op og var frisk og udhvilet. Efter de seks uger fik jeg et tilbagefald, hvilket Flemming havde advaret mig om formentligt ville komme. Efter en kort konsultation fik jeg fire nye og lidt stærkere piller og nu har jeg nogle på lager til næste gang jeg begynder at rende rundt.

Jeg havde jo aldrig haft en normal søvn, men det har virkelig givet øget energi og livskvalitet, at kunne sove rigtigt. Og nu behøver jeg ikke at være nervøs ved at sove på hoteller og tage en lur i toget. Så TAK TAK TAK.

 

 1. Eksem og Sår på ben som følge af stafylokok infektion

Stine Kloppenborg.

Jeg henvendte mig hos Flemming, da jeg efter en stafylokok infektion begyndte at få eksem på mit ene ben. Dette spredte sig til begge ben og udviklede sig fra at være små sår til store plamager. Jeg opsøgte 3 forskellige hudlæger som alle gav den samme hormoncreme ud til mig, men ellers ikke kunne gøre mere.  Samtidig oplevede jeg følelsen af ikke at være blevet taget alvorligt. Jeg fik svaret at det var almindelig hud eksem, selvom jeg aldrig før har lidt af dette.  Jeg brugte denne creme selvom jeg ikke var så vild med det, i en kort periode, og oplevede ingen specielt bedring.

Til sidst var det så slemt at mine sår væskede og kløede, så det næsten var uudholdeligt. Jeg opsøgte da Flemming og oplevede her at jeg for første gang blev taget alvorligt, samt at der var en fagperson der var oprigtigt interesseret i at hjælpe mig med de gener som min eksem gav mig. Flemming gav mig det homøopatiske middel sulphur som jeg tog 3 dage morgen og aften. Jeg kunne se samt mærke en bedring fra første dag. Denne behandling strakte sig derefter over en periode på 6-8 måneder med vedvarende fremgang, og efter sidste behandling var resterne af min eksem forsvundet.

Udover problemerne med min hud havde jeg i mange år oplevet meget uregelmæssige og fraværende menstruationer, ved endt behandling havde dette også normaliseret sig.

Jeg har været utrolig glad for at komme hos Flemming, han er professionel i sin behandling samtidig med han behandler en med stor opmærksomhed og omhu. Han kan kun anbefales.

 

 1. Hjertebanken og angst som følge af sorg/dødsfald

C.C.

”Jeg henvendte mig hos Flemming for første gang i sommeren 2009, på grund af forskellige fysiske og psykiske symptomer.

Jeg var plaget af hjertebanken, mest om natten, eller før jeg faldt i søvn og det var meget ubehageligt. Derudover var jeg også plaget af angst, mest for at være syg. Jeg havde mange bekymringer og mørke tanker som handlede mest om sygdom. Den mindst lille uro udløste stor angst for sygdom og død. Det resulterede i en slags konstant uro i kroppen fordi alle disse tanker lurede hele tiden i mit hoved.

I den første lange samtale talte vi om den svære tid jeg havde oplevet i de sidste 7 år. Jeg havde oplevet 3 dødsfald i min familie, specielt min lille søsters død var en meget hård oplevelse. Alle sammen døde af kræft efter en lang periode med sygdom, og der var stadigvæk en meget stor sorg i mig. Ligeledes havde jeg i samme periode en meget stresset hverdag på mit arbejde.

Efter anden konsultation fik jeg den rette medicin, Natrum Muriaticum, og kunne hurtig mærke at hjertebanken var fuldstændig væk. Langsomt forsvandt også uro og de mange bekymringer. Det var en stor lettelse at være fri fra alle disse tanker og den uro.

Jeg har haft stort hjælp af Flemmings behandling og vil ikke være i tvivl om, at henvende mig hos ham igen, hvis jeg havde brug for det”.

 

 1. Vitiligo og depression

A satisfied patient, 5 November 2007

I am very happily observing a remarkable and amazing healing of  my skin as a result of homeopathic consultations and treatments with Dr. Flemming Borregaard Olsen.

I suffered from skin complaints for which the traditional doctors and dermatologists had no diagnosis, treatment or cure. Even other alternative medicines did not do the job, but finally; in the true spirit of Samuel Hahnemann, I obtained proper homeopathic diagnosis and treatment from Dr. Borregaard Olsen.

These treatments have helped to remove my chronic complaints by going to the very root of the problems. I am getting healed and feeling better on all levels: not only physically; My skin is looking better than ever. But I am also feeling better than ever. Energy levels are higher. Depressions and bad moods have been healed.

So I am witnessing that homeopathy really does heal – not just superficial complaints. but the entire person. I am most grateful for the results I have experienced while in treatment with Dr. Borregaard Olsen.

I would without hesitation recommend Dr. Borregaard Olsen’s practice of traditional Hahnemannian homeopathy to anyone seeking to improve their health. There is no condition known which homeopathy cannot heal. Like they say, seeing, really is, believing.

 

 1. Vaccineskade samt infektioner

Jane Ipsen

Efter at være blevet anbefalet at konsultere en homøopat i forbindelse med risiko af vaccineskade af min dengang 1-årige søn, kom jeg i kontakt med Flemming tilbage i år 2003.

Fra udgangspunktet vaccination og forebyggelse af vaccineskader, er jeg nået langt omkring med mine to sønner på nu knap 3 og 5 år. Jeg har primært konsulteret Flemming gennem telefonen, og dette fungere optimalt for os i en travl hverdag.

Jeg har efterhånden fået en fornemmelse af hvad jeg skal kigge efter af ændringer og konstellationer hos drengene. Det er helt vildt hvad vi er kommet let og elegant igennem af ”almindelige” børnesygdomme, som andre forældre døjer med. Alt fra eksempelvis diaré, snotnæser, bronkitis, mellemørebetændelse, kighoste til høj feber. Der har virkelig været tilfælde, hvor jeg har nevet mig selv i armen, eftersom symptomer er fuldstændig forsvundet natten over, efter indtagelse af et angivet middel fra Flemming.

Jeg føler mig virkelig heldig og privilegeret over, at jeg har mulighed for, gennem homøopatien, at anskue kroppen signaler på en meget mere holistisk måde, end kun at symptombehandle, som de fleste danske læger gør.

 

7.  Formodet vaccineskade 

Ane Waldejer Pedersen

Vi konsulterede Flemming, da vi havde mistanke om at vores lille pige, Emilie, havde fået en vaccineskade, efter at hun i sin tid fik hendes 12 måneders vaccine. Dengang fik vi hjælp af en læge og homøopat som anbefalede Flemming til os, hvis vi skulle få brug for yderligere hjælp efterfølgende. Vi kontaktede derfor Flemming i Februar 2014, da nogle af symptomerne kom igen. Blandt andet havde Emilie nogle tilbagevendende, og meget voldsomme hosteanfald især om natten, hvilket gjorde nattesøvnen dårlig for os alle.

Vi har været enormt glade for den hjælp vi har fået af Flemming gennem de sidste tre måneder.

Vi oplever ham som meget kompetent og professionel, samtidig med, at han har mødt os på en oprigtig interesseret, yderst venlig og vedkommende måde. Han fik hurtigt sporet sig ind på, hvad det var for et stof Emilie muligvis manglede, og det havde en virkning stort set med det samme! Vi ved nu i langt højere grad end tidligere, hvilke reaktioner og ændringer vi skal kigge efter hos Emilie, og er klart blevet mere opmærksomme på bestemte reaktioner og signaler hos hende, som kan indikere, at der er ubalance i hendes system.

Det giver så god mening, at anskue ubalancer og symptomer ud fra den holistiske tilgang man finder i homøopatien, og det er dejligt at vide, at vi til enhver tid kan kontakte Flemming, hvis vi får brug for det. Han kan varmt anbefales.

 

        8. Følgevirkning af piskesmæld  

 

Lotte Reimer, billedkunstner

“Kroniske smerter, udmattelse og hovedet i en osteklokke i 8 år!”

Jeg havde siden en trafikulykke i 2007, med et piskesmæld og et liv som førtidspensionist til følge, kæmpet en kamp for at opretholde en tålelig tilværelse. Mange smerter i hele kroppen, en permanent tilstand af influenzasymptomer, udmattelse og et hoved, der var inde i en osteklokke, gjorde livet svært.

Ufattelig mange smertestillende piller ligeså mange forskellige behandlinger både traditionelle og alternative og alligevel var det meget meget svært at have bare et minimum af et socialt liv. Jeg havde en ringe livskvalitet og kunne ikke få mit liv til at hænge sammen.

Jeg havde set en udsendelse med Flemming på DK4 og håbede, han også kunne hjælpe mig. Hvis jeg bare kunne få det lidt bedre ville det være fantastisk.

Det blev en meget grundig konsultation, hvor jeg syntes alt i hele mit liv blev endevendt og taget op i en meget positiv og fortrolig ånd. Jeg følte mig tryg og fortrøstningsfuld omkring, at der nok skulle komme noget godt ud af det. Flemming var meget omsorgsfuld og professionel i sin tilgang til mig.

Jeg fik tilsendt to forskellige slag medikamenter med grundig medfølgende skriftlig instruktion.

Den første slags havde ingen effekt.Den anden slags virkede efter tre dag, hvor jeg vågnede uden smerter i kroppen og influenzasymptomerne forsvandt og osteklokken lettede fra mit hoved. En meget grænseoverskridende oplevelse, det var en helt fantastisk følelse i hele kroppen!

Jeg er evigt taknemmelig og har det rigtig fint idag og skal højst tage en pille hver 3. uge for at holde det hele i fin stand.