Skip to content

Indledende konsultation

Indledende konsultation

Denne konsultation er en meget grundig gennemgang af symptomer samt din fysiske og psykiske konstitution. Samlet vil det vise en helhed og billede svarende til et bestemt homøopatisk lægemiddel. Samtalen vil typisk tage mellem to og tre timer hos en voksen.

Ved symptomer forstås ikke kun de overordnede symptomer som kendetegner og diagnosticerer en given sygdom, som for eksempel spændingshovedpine. Jeg skal kende til de karakteristiske og individuelle oplevelser af en given sygdom, som kan være meget forskellige fra flere personer med den samme lægelige diagnose. Det kan eksempelvis dreje sig om individuelle tidspunkter for forværring eller årsager til sygdoms opståen.

Efter endt samtale får du enten det homøopatiske lægemiddel med det samme eller det bliver dig tilsendt få dage senere, såfremt jeg har brug for lidt længere tid til at analysere dine informationer.

Skype

Jeg har mulighed for at tage skype konsultationer. Det kan være en fordel hvis du bor langt fra København eller hvis du for eksempel har svært ved at nå konsultationer i dagtimerne.

Installering af SKYPE

 

Leave a Reply