Skip to content

Om brugen af vaccinationer af Suzanne Humphries, MD – dansk oversættelse

Lægen Suzanne Humphries var indtil for to år siden ikke det mindste i tvivl om at vaccinationer var sikre og meningsfulde. Imidlertid fik flere nyreskadede patienter efter brug vaccinationer hende til at kritisk gennemgå videnskaben bag. Følgende artikel er et vidnesbyrd og appel fra hende imod den stigende brug af vaccinationer som, ifølge hende, ikke er baseret på videnskabelig dokumentation men i stedet på falske postulater og tilvænnet praksis. Artiklen har jeg oversat med samtykke fra forfatteren.

 

Af Suzanne Humphries, MD

Jeg er uddannet læge med speciale I internal medicin og nefrologi (nyresygdomme). Desuden er jeg bachelor uddannet i teoretisk fysik fra Rutgers Universitet I 1987. Jeg nævner mine college uddannelse I tilfælde af man skulle sætte spørgsmåltegn ved mine mentale evner. Det er sværere at betvivle mine intellektuelle evner når man ved jeg er istand til at forstå komplicerede sammenhænge. Jeg er I stand til at forstå hvordan komplicerede ting hænger sammen efter timelange undersøgelser. Dette lærte jeg på college. Faktisk betød de anstrengende mentale læseplaner at lægestudiet var let for mig. Til sammenligning fandt jeg studierne af mennesket, kemi og biologi overfladiske og enkelte.

I fire år underviste jeg medicinske sygdomme samt nefrologi for læge studerende i egenskab af assisterende professor. Kritik og analyser fra talrige videnskabelige artikler var da dagligdag for mig. Naturligvis har mine tidligere erfaringer givet mig den fornødne ballast til at kunne forholde mig til brugen af vaccinationer.

Jeg arbejdede to år I et biokemisk laboratorium som øverst ansvarlige. Jeg lærte mange ting som jeg ikke da mente ville tjene noget store formål I mit liv. Sidenhen har jeg måtte sande at erfaringen fra laboratoriet ikke var værdiløs; gennem den seneste tids debat om vaccinationer, behov for videnskabelig documentation og skades evidens har jeg erkendt, at de tekniske aspekter om dyre studier samt celle kulturer er gode erfaringer at trække på.

Som de fleste læger havde jeg en blind tro til at vaccinationer var nødvendige, sikre og effektive. Som de fleste læger, satte jeg mig ikke for selv at undersøge vaccinationer nærmere. Men ulig mange læger har jeg ingen interesser i at opretholde falske paradigmer og ikke gældsat til staten for flere hundrede tusinde dollars. Ulig mange læger har jeg ressourcer til at klare mig uden min læge licens, da jeg har opsøgt en anden uddannelse skulle uheldet være ude. Jeg er ikke bange for at tale, da det er frit at skue; tusindvis af sider og timer har vist mig den forfærdelige sandhed om hvad der gøres med mennesker og dyr over hele verden under det falske påskud “sundhed”.

Mine mentale evner er sunde, jeg er rask og tager ingen medicin. Jeg er usædvanlig rask af en 47-årig. Indtil for 2 år siden var jeg tilfreds med arbejdet som læge med behandling af alvorligt nyresyge patienter. For to år siden ændredes alting. Adskillige nyre relaterede skader efter vaccinationer hos før sunde individer, fik mig til at søge dybere ned i de informationer jeg tidligere havde betragtet som faktuelle og endegyldige. Jeg begyndte at undersøge vaccinationer, deres komponenter og videnskaben som ligger til grund for sikkerhed og effektivitet. Det var som at blive ramt af en lavine af sandhed hvilket forandrede mig totalt. Kronisk degenerative sygdomme, nyresvigt, autoimmune sygdomme og autoriteter vil for altid have forandret sig for mig. Der er bestemte ting jeg kan sige nu med bestemhed.

Vacciner reddede ikke menneskeheden og vil aldrig gøre det.

Vaccinationer er ikke bevist ufarlige måske på nær med paramenteren “umiddelbar død” eller enkelte kritiske hændelser i op til 4 uger efter.

Skoldkopper blev ikke udryddet af vaccinationer some mange læger siger; dette siges tilvandt uden kendskab til historien eller videnskaben.

Polio virus var ikke årsag til lammelser I starten af det 20-århundrede. Polio vaccine forskning, udvikling, prøvning og distribution har været årsag til ugerninger på menneskeheden. Bill Gates er ikke humanitær.

Vacciner er farlige og bør aldrig benyttes; de er ikke løsningen for infektionssygdomme. Der er mere holdbare og velgørende løsninger end vacciner.

Lægelige autoriteter burde ikke have det sidste ord om hvordan læger behandler individuelle patienter I deres private klinikker og bør ikke diktere vaccinationer for patienter I hospitaler.

Sådan kan jeg fortsætte, men med dette opfordrer jeg behandlere til at se på vaccine problematikken med åbne øjne. Jeg bønfalder dem, at læse bøger og uofficielle litteratur kilder. Jeg gør opmærksom på, at fagfællebedømmelsens processen har censoreret enhver intelligent tvivl om vaccine sikkerhed og fordrevet det til den alternative presse. Jeg ønsker at alle behandlere tilsidesætter deres ego og er forberedte til det der vil ske når sandheden er synlig.

Det kan være du ikke ønsker at tage tilbage på arbejde. For hver øjeblik bliver flere og flere penge overdraget til autoriteterne og slutresultatet er en byge af vaccinationer, som begynder i løbet af de første timer et nyt liv ser verdenen. Injektionerne fylder en op og sygdomme viser sig hurtigt, hastigere år for år. Omfanget af sygdom i vores udviklede verden bør ikke accepteres som normal eller blot miljømæssig. Forældre og behandlere studér brugen af vaccinationer. Fremtidige generationers ve og vel afhænger af jer.

 

No comments yet

Comments are closed.